ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Капітальні інвестиції у Вінницькій області у січні–вересні 2017 року Печать
Прес-випуски 2017

Головне управління статистики у Вінницькій області повідомляє.

У січні–вересні 2017р. підприємствами та організаціями за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 6949,1 млн.грн капітальних інвестицій, що у порівнянних цінах на 34,5% більше від обсягу капітальних інвестицій за відповідний період попереднього року. У розрахунку на одну особу освоєно 4372,8 грн капітальних інвестицій.

Частка Вінниччини у загальнодержавному обсязі капіталовкладень становила 2,7%. За цим показником серед регіонів України Вінницька область займає одинадцяте місце, а за темпом приросту – шосте.

Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій залишаються власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 73,9% загального обсягу. Частка залучених та запозичених коштів, а саме кредитів банків та інших позик, становила 3,1%. За рахунок державного та місцевих бюджетів освоєно 10,3% капітальних інвестицій.

Найвагомішу частку  капітальних інвестицій (99,1% загального обсягу) освоєно у матеріальні активи, з яких у будівлі та споруди – 30,2% усіх інвестицій, у машини, обладнання та інвентар і транспортні засоби – 64,7%. У нематеріальні активи вкладено 0,9% загального обсягу капітальних інвестицій.

У капітальний ремонт активів спрямовано 368,1 млн.грн капітальних інвестицій (5,3%  від загального обсягу).

Найбільше (29,7%) капітальних інвестицій області  освоєно підприємствами м.Вінниці – 2065,5 млн.грн.

 

Перший заступник начальника                                                                                                                    Світлана Рибалко

Довідка за телефоном: (0432) 52 57 62

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області