ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан заборгованості з виплати заробітної плати працівникам області на 1 жовтня 2015 року Печать
Прес-випуски 2015

Головне управління статистики у Вінницькій області повідомляє.

Сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств та організацій Вінницької області на 1 жовтня  2015 року становила 15,3 млн.грн.

Із загальної суми боргу більше половини (58,6%) припадає на економічно активні підприємства, більше третини (35,0%) – на підприємства-банкрути, частка економічно неактивних підприємств в обсязі заборгованості складає  6,4%.

У загальній сумі заборгованості України питома вага Вінницької області становила  0,8%.

Більше половини (58,6%) невиплаченої заробітної плати припадає на промислові підприємства області. Серед решти підприємств найбільша частка боргу перед працівниками, які здійснюють допоміжну діяльність у сфері транспорту (12,7%), будівництва (10,2%) та професійної, наукової і технічної діяльності (8,6%).

Сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств на 1 жовтня 2015 року становила близько 9,0 млн.грн. Своєчасно не розрахувались з працюючими 29 економічно активних підприємств та організацій області.

Кількість працівників економічно активних підприємств, які своєчасно не отримали заробітну плату склала 2,5 тис. осіб або 0,9% від загальної кількості працюючих. Кожному з працівників, кому заробітна плата виплачується із затримкою, в середньому заборговано 3648 грн.

 

Перший заступник начальника                                                                    С.В.Рибалко

 

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 67

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області