ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан газифікації населених пунктів області у 2012 році Печать
Прес-випуски 2013

У 2012 році тривала  газифікація природним газом населених пунктів Вінницької області, переважно сільської місцевості, що користувались зрідженим газом. Не газифікованими  природним  газом  залишаються міста Бершадь та Ямпіль.

На кінець 2012 року природним газом користуються споживачі 16 міст, 17 селищ міського типу та 766 (більше половини від загальної кількості) сільських населених пунктів. Протягом року природний газ був підведений до осель 35 сіл.

Основним постачальником у системі газопостачання  Вінницької області залишається ПАТ «Вінницягаз»,  а  підприємства  ТОВ “Газовик” та ДП “Монтажник“ забезпечують цим видом палива смт. Браїлів і Кирнасівка та 25 сільських населених пунктів  Жмеринського та Тульчинського районів.

У 2011 році до газопостачальної системи області приєдналось ТОВ «Газпостачсервіс»,  що розпочало газифікацію села Якушинці та  забезпечило природним  газом у 2012 році 653 квартири.

З початку газифікації природним газом у Вінницькій області газифіковано 426 тис. квартир,  в тому числі 260 тис. – в містах і селищах міського типу та 166 тис. квартир – в сільських населених пунктах.  Протягом 2012 року до природного газу було підключено 13 тис. квартир, з них – майже 70 відсотків складають сільські оселі. Газопостачальними організаціями Вінниччини у 2012 році відпущено споживачам 1123 млн. кубічних  метрів природного газу, з них більше половини – населенню.

Ще залишаються населенні пункти області, в основному сільської місцевості, в приміщеннях яких користуються зрідженим газом. Цим видом палива в області газифіковано 190 тис. квартир, з них більше 85 відсотків припадає на сільські населені пункти.

 

Заступник начальника                                                                                           О.В. Шевченко

Обновлено 21.03.2013 16:15
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області