ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Фінансові результати діяльності підприємств області за січень-березень 2011 року Печать
Прес-випуски 2011

Фінансовим результатом від звичайної діяльності до оподаткування за січень-березень 2011р. підприємств області (без врахування банків, малих підприємств, підприємств сільськогосподарського виробництва та установ, що утримуються за рахунок бюджету) став збиток на суму 112,6 млн.грн. Прибуток одержали 53,2% підприємств на суму 286,2 млн.грн. та 46,8% виявились збитковими на 398,8 млн.грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року частка прибуткових підприємств зросла на 2,3 в.п., сума отриманого ними прибутку збільшилась на 2,6%, водночас, вдвічі зросла сума збитків, отриманих збитковими підприємствами.

За підсумками діяльності січня-березня 2011р. сальдований збиток отримали підприємства всіх видів економічної діяльності, крім підприємств, які працюють на ринку фінансових послуг та підприємств освіти. За вказаний період найбільшу суму збитків отримано на підприємствах торгівлі, з ремонту автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку (56,3 млн.грн.), в промисловості (25,2 млн.грн.), підприємств, які займаються операціями з нерухомим майном, орендою, інжинірингом та надають послуги підприємцям (19,1 мільйонів гривень).

Найбільше збиткових підприємств на підприємствах з надання комунальних та індивідуальних послуг; діяльності у сфері культури та спорту (63,0%), в будівництві (58,2%), серед підприємств транспорту та зв’язку (55,4%), промисловості (47,9 відсотку).

 

Заступник начальника                                                                       О.В. Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області