ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан оптової торгівлі у Вінницькій області за січень-вересень 2014 року Печать
Прес-випуски 2014

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області за   січень-вересень 2014 року оптовою торгівлею займались 551 підприємство. Оптовий товарооборот цих підприємств склав 7930 млн. грн. і збільшився проти  відповідного періоду попереднього року на 19,6% (у фактичних цінах).

В оптовому товарообороті області у січні-вересні 2014 року переважала торгівля товарами непродовольчої групи, яких реалізовано  на суму 6752 млн. грн. Їх питома вага в оптовому товарообороті становила більше 85%. Найбільшими обсягами реалізації відзначились: газойлі (паливо дизельне), вузли, деталі і приладдя для автотранспортних засобів, засоби парфумерні та косметичні, пшениця, товари спортивні, бензин моторний, пестициди та продукція агрохімічна,   кукурудза.

Серед товарів продовольчої групи найбільшим попитом користувались: шоколад та  кондитерські  цукрові вироби, цукор, м'ясо та м’ясопродукти, продукти молочні, масло та сири, олії рослинні, кава, крупи, фрукти та овочі свіжі.

Оптовий продаж товарів вітчизняного виробництва порівняно з попереднім періодом минулого року зменшився на 20 в.п. і становив 3289 млн. грн., з яких майже 90% припадає на продовольчі товари. Стовідсотковою забезпеченістю вітчизняними товарами характеризуються продаж маргарину, напоїв алкогольних дистильованих, вин, цукру, борошна.

Товарні запаси на підприємствах оптової торгівлі станом на 1 жовтня 2014 року становили майже 900 млн. грн., з них близько 90% припадає на непродовольчу групу.

 

Перший заступник начальника                                                                      С.В. Рибалко

 

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 75

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області