Статистична інформація
Виробництво основних сільськогосподарських культур у 2019 році
|
Культури зернові та зернобобові (у початково оприбуткованій масі)
|
Буряк цукровий фабричний
|
Соняшник (у початково оприбуткованій масі)
|
Картопля
|
Культури овочеві
|
тис.ц
|
у % до відповідної дати 2018р.
|
тис.ц
|
у % до відповідної дати 2018р.
|
тис.ц
|
у % до відповідної дати 2018р.
|
тис.ц
|
у % до відповідної дати 2018р.
|
тис.ц
|
у % до відповідної дати 2018р.
|
Станом на 1 липня
|
372,4
|
99,7
|
–
|
–
|
–
|
–
|
396,6
|
78,7
|
414,6
|
91,4
|
Станом на 1 серпня
|
18799,9
|
159,6
|
–
|
–
|
–
|
–
|
5651,8
|
99,9
|
1761,4
|
107,4
|
Станом на 1 вересня
|
23884,8
|
109,9
|
–
|
–
|
145,3
|
28,7
|
17256,4
|
100,6
|
2836,2
|
91,3
|
Станом на 1 жовтня
|
28034,5
|
113,5
|
3911,8
|
48,7
|
6639,6
|
103,3
|
18262,2
|
95,8
|
3915,1
|
95,3
|
Станом на 1 листопада
|
54446,6
|
116,0
|
12902,4
|
52,8
|
8264,3
|
104,3
|
18265,7
|
95,8
|
4535,8
|
99,9
|
2019 рік
|
59361,61
|
100,4
|
19505,0
|
61,9
|
8460,51
|
104,7
|
18266,8
|
95,8
|
4446,1
|
98,9
|
1У масі після доробки.
|
Обновлено 27.03.2020 15:33 |
При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове © Головне управління статистики у Вінницькій області Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області
|