Статистична інформація
Виробництво основних сільськогосподарських культур у 2016 році
|
Культури зернові та зернобобові (у початково оприбуткованій вазі)
|
Буряк цукровий фабричний
|
Соняшник (у початково оприбуткованій вазі)
|
Картопля
|
Культури овочеві відкритого ґрунту
|
тис. ц
|
у % до відповід- ної дати поперед- нього року
|
тис. ц
|
у % до відповід- ної дати поперед- нього року
|
тис. ц
|
у % до відповід- ної дати поперед- нього року
|
тис. ц
|
у % до відповід- ної дати поперед- нього року
|
тис. ц
|
у % до відповід- ної дати поперед- нього року
|
Станом на 1 липня
|
34,5
|
26,6
|
–
|
–
|
–
|
–
|
553,4
|
100,7
|
220,6
|
117,6
|
Станом на 1 серпня
|
22087,4
|
114,6
|
–
|
–
|
–
|
–
|
5533,2
|
151,1
|
1626,1
|
118,7
|
Станом на 1 вересня
|
30534,9
|
129,6
|
973,9
|
–
|
107,8
|
79,9
|
15681,9
|
116,8
|
2682,9
|
114,1
|
Станом на 1 жовтня
|
35647,3
|
133,5
|
9204,2
|
205,8
|
6820,0
|
189,0
|
18470,3
|
100,6
|
3904,5
|
111,5
|
Станом на 1листопада
|
50518,5
|
135,5
|
17932,3
|
133,7
|
8210,6
|
161,8
|
18481,5
|
100,6
|
4638,7
|
106,1
|
За 2016 рік
|
55635,31
|
147,6
|
26385,7
|
128,3
|
8198,01
|
162,8
|
18485,5
|
100,6
|
4778,32
|
103,8
|
1 У вазі після доробки. 2 Овочі відкритого та закритого ґрунту.
|