Печать

Статистична інформація

Архів 2000-2009

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (2010-2021рр.)


2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах  (в перерахунку в первинний продукт) в середньому за місяць у розрахунку на одну особу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- м’ясо і м’ясопродукти, кг

5,5

5,4

5,4

5,0

5,2

4,7

4,9

4,9

5,0

5,2

5,3

5,6

- молоко і молочні продукти, кг

21,8

20,6

21,5

21,5

20,3

20,9

19,4

19,8

19,9

19,6

19,8

19,4

- яйця, шт

20

21

22

21

21

21

20

21

21

21

22

21

- риба і рибопродукти, кг

2,5

2,4

2,5

2,2

2,0

1,7

1,5

1,7

1,7

1,9

1,6

1,6

- цукор, кг

3,4

3,7

3,7

3,2

3,3

3,1

2,9

3,1

3,0

2,8

2,6

2,7

- олія та інші рослинні жири, кг

2,1

2,1

2,2

2,1

1,9

1,8

1,7

1,7

2,0

1,7

1,6

1,6

- картопля, кг

9,3

9,3

10,1

8,5

8,4

8,9

8,3

8,7

8,1

7,7

7,6

7,3

- овочі та баштанні, кг

10,1

10,9

11,5

9,9

9,6

9,0

9,3

9,4

9,2

9,2

9,6

9,7

- фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг

2,7

2,9

3,4

3,6

3,2

2,6

2,9

3,4

3,3

3,4

3,4

3,4

- хліб і хлібні продукти, кг

10,9

10,8

10,9

10,1

10,2

9,5

9,2

9,5

10,1

9,6

9,6

9,4

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області