ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

Публікації

Внутрішня торгівля

тел. 52 57 75

Статистичний збірник
"Торгівля Вінницької області у 2021 році"

Статистичний збірник містить дані про оборот роздрібної торгівлі, про обсяги роздрібного товарообороту підприємств (юридичних осіб), основним видом діяльності яких є роздрібна торгівля в цілому по області та в розрізі міст і районів; про товарну структуру роздрібного товарообороту, індекси фізичного обсягу роздрібного товарообороту, продаж товарів продовольчої групи, структуру товарних запасів у торговій мережі. Крім того, наведена інформація щодо обсягів оптового товарообороту по області та в розрізі районів і міст обласного значення, структуру оптового товарообороту. Окремим розділом відображені дані про кількість найманих працівників підприємств роздрібної торгівлі, їх середньомісячну заробітну плату, зовнішню торгівлю та фінансові результати діяльності торгових підприємств. Для порівняння подаються основні показники регіонів України. Матеріал подається у табличному та графічному вигляді. Містить стислі методологічні пояснення.

Кількість сторінок:  100

Термін видання: вересень

Ціна:  102 грн

 

Статистичний бюлетень
"Роздрібний товарооборот підприємств Вінницької області"

Бюлетень містить дані про обсяги та товарну структуру роздрібного товарообороту підприємств (юридичних осіб), основним видом діяльності яких є роздрібна торгівля, дані про товарну структуру роздрібного товарообороту в цілому по області. Матеріали наведені у табличному вигляді. Дані у грошовому виразі наведено у фактичних цінах. Індекси фізичного обсягу товарообороту обчислено у порівнянних цінах.

Кількість сторінок:  50

Термін видання:  щоквартально

Ціна:  67 грн

 

Статистичний бюлетень
"Роздрібний товарооборот підприємств м.Вінниці"

Бюлетень містить дані про обсяги та товарну структуру роздрібного товарообороту підприємств (юридичних осіб), основним видом діяльності яких є роздрібна торгівля, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі на території міста.  Матеріали наведені у табличному вигляді. Дані у грошовому виразі наведено у фактичних цінах. Індекси фізичного обсягу товарообороту обчислено у порівнянних  цінах. Дані по місту наведені з урахуванням міжрайонного обміну (по території).

Кількість сторінок:  20

Термін видання:  щоквартально

Ціна:  35  грн

Статистичний бюлетень
"Оптова торгівля Вінницької області"

Бюлетень містить дані про показники оптової торгівлі підприємств (юридичних осіб), основним видом діяльності яких є оптова торгівля: обсяг оптового товарообороту, товарну структуру, продаж товарів вітчизняного виробництва, товарні запаси та ланковість перепродажу у розрізі товарних груп. Статистичні показники наведено в цілому по області, окремі – за регіонами України.

Кількість сторінок:  20

Термін видання:  щоквартально

Ціна:  35 грн

Обновлено 26.08.2022 11:16
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області