ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Анкета користувачів. Архів 2014р. Печать

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації з питань використання ними "Каталогу статистичних публікацій на 2014 рік"

лютий
2014р.

З метою вивчення ступеня відповідності потребам та очікуванням користувачів інформації, яка випускається Головним управлінням статистики у Вінницькій області і міститься у "Каталозі офіційних статистичних публікацій", ГУС у Вінницькій області проводить це анкетне опитування.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації з питань вибіркового обстеження умов життя домогосподарств.

березень
2014р.

Термін проведення анкетування з 20 березня 2014 року по 31 березня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо наявності в бібліотечному фонді необхідної інформації, повноти видань по галузевому спрямуванню.

березень
2014р.

Анкетне опитування користувачів бібліотечного фонду щодо повноти видань по галузевому спрямуванню, буде проведене з метою вивчення наявності необхідних видань та рівня обслуговування потреб користувачів бібліотеки. Термін проведення анкетування з 20 березня 2014 року по 31 березня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо доступності та зрозумілості статистичних показників.

березень
2014р.

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників буде проведене з метою вивчення ступеня доступності та зрозумілості інформації пересічними користувачами. Термін проведення анкетування з 20 березня 2014 року по 31 березня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувача статистичної інформації щодо статистики як науки спостережень явищ реального світу

квітень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення відношення до статистики, як до науки спостережень явищ реального світу пересічними користувачами. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету відділу поширення статистичної інформації та зв’язків з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100 або електронну пошту: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 30 квітня 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79. Оприлюднення довідки про результати проведеного анкетного опитування буде розміщено на веб-сайті Головного управління статистики у Вінницькій області в узагальненому вигляді.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувача статистичної інформації щодо вивчення рівня задоволеності потреб користувачів в статистичній інформації

квітень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення рівня задоволеності потреб користувачів статистичної інформації. Анкетування буде проводитись спеціалістами відділу координації статистичної діяльності, комплексних інформаційно-аналітичних робіт та комунікацій із ЗМІ й громадськістю. Термін проведення анкетування 8 квітня 2014 року в рамках комплексного аудиту управління статистики у Барському районі.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування у Барському районі

Анкетне опитування представників засобів масової інформації Вінниччини щодо якості і доступності статистичної інформації.

квітень-травень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення інформаційних потреб засобів масової інформації у статистичних даних, забезпечення доступності, гласності й відкритості статистичної інформації та подальшого налагодження співпраці ЗМІ з органами державної статистики. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету відділу поширення статистичної інформації та зв’язків з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100 або електронну пошту: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 06 травня 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79, 52 59 94

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо оперативного подання інформації на веб-сайті ГУС у Вінницькій області

травень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення ступеня відповідності потребам користувачів статистичної інформації та інших матеріалів, які розміщені на сайті. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 30 травня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо  вивчення ступеня відповідності потребам користувачів статистичної інформації щодо показників  зі статистики фінансів підприємств

травень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою: вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації зі статистики фінансів підприємств.

За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефонами: (0432) 52-57-63(0432) 52-57-63  Пікало Валентина Федорівна, Собчук Ірина Михайлівна Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету до управління структурної статистики та статистики фінансів підприємств ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.302,303, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше  16 травня  2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо  вивчення ступеня відповідності потребам користувачів статистичної інформації щодо показників  стану підприємств

травень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою: вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації зі структурних обстежень підприємств (стану розвитку підприємництва). За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефонами: (0432) 52-57-63(0432) 52-57-63  Пікало Валентина Федорівна,(0432) 52-57-64(0432) 52-57-64  Непийвода Олена Вікторівна. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету до управління структурної статистики та статистики фінансів підприємств ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.302,305, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 16 травня 2014 року

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників зі статистики капітальних інвестицій

травень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації зі статистики капітальних інвестицій. За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефоном 52-57-62 Олійник Ольга Євгенівна. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету до управління (відділу) ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.802, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 06.06.2014 року

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності вищих навчальних закладів

травень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення рівня задоволеності потреб користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності вищих навчальних закладів. За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефонами (0432) 52-57-65(0432) 52-57-65  Гнатюк Наталія Петрівна, Ніколайчук Людмила Андріївна. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету відділу статистики соціальних послуг управління статистики послуг ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.705, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 27 травня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності дошкільних навчальних закладів

червень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою: вивчення рівня задоволеності потреб користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності дошкільних навчальних закладів. За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефонами: (0432) 52-57-65(0432) 52-57-65  Гнатюк Наталія Петрівна, Ніколайчук Людмила Андріївна. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету відділу статистики соціальних послуг управління статистики послуг ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.705, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 17 червня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників зі статистики інвестицій зовнішньоекономічної діяльності

червень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою: вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації зі статистики інвестицій зовнішньоекономічної діяльності. За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефоном 52-57-62 Олійник Ольга Євгенівна. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету до управління (відділу) ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.802, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 08.07. 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування з метою вивчення та аналізу думки користувачів щодо відповідності, достовірності і своєчасності надання статистичних даних.

червень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення та аналізу думки користувачів щодо відповідності, достовірності і своєчасності надання статистичних даних.

Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204,  м. Вінниця, 21100, або електронну адресу:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 27 червня 2014 року.

У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

липень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою вивчення рівня задоволеності потреб користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності закладів оздоровлення.

Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету відділу статистики соціальних послуг управління статистики послуг ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.705,  м. Вінниця, 21100, або електронну адресу:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 25 липня 2014 року.

За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефонами: (0432) 52-57-65(0432) 52-57-65  Гнатюк Наталія Петрівна, Дегтярьова Наталія Григорівна

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації зі статистики населення, розміщеної у збірнику "Населення Вінниччини"

липень
2014р.

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів щодо задоволення їх поточних та потенційних потреб у статистичних продуктах, які випускаються ГУС у Вінницькій області

липень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування користувачів з метою вивчення задоволення їх поточних та потенційних потреб у статистичних продуктах, які випускаються ГУС у Вінницькій області. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 31 липня 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації про рівень задоволення їх інформаційних потреб  за підсумками вибіркового обстеження підприємств “Рівень заробітної плати штатних працівників за статтю, віком, освітою та професійними групами“

липень
2014р.

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації з метою вивчення ступеня відповідності потребам користувачів статистичної інформації щодо надходження продукції рослинництва на переробні підприємства

серпень
2014р.

Спеціалістами управління статистики сільського господарства та навколишнього середовища ГУС у Вінницькій області проводиться анкетне опитування з метою вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації зі статистики сільського господарства. Прохання не пропустити жодного запитання та надати (надіслати) заповнену анкету не пізніше 29 серпня 2014 року до управління статистики сільського господарства та навколишнього середовища Головного управління статистики у Вінницькій області на поштову адресу: 21100, м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, буд. 15 або електронною поштою - Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . У разі виникнення запитань щодо її заповнення Ви можете звернутись до управління статистики сільського господарства та навколишнього середовища Головного управління статистики у Вінницькій області, телефон (0432) 52-57-68(0432) 52-57-68 .

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників з питань статистики праці

серпень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою: вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації з питань статистики праці. За додатковою інформацією щодо участі у вищезазначеному анкетному опитуванні можна звернутися за телефоном 52-57-72 Маньковська Людмила Олександрівна. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету до управління статистики праці ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.808, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 01.09. 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувача статистичної інформації про рівень задоволення їхніх інформаційних потреб щодо показників зі статистики нерухомості

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувача статистичної інформації про рівень задоволення їхніх інформаційних потреб щодо показників зі статистики нефінансових послуг

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації про рівень задоволення їхніх інформаційних потреб щодо показників із наукової та науково-технічної діяльності

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувача статистичної інформації щодо наявності сільськогосподарської техніки та енергетичних потужностей в сільському господарстві

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації зі статистики споживчих цін

вересень
2014р.

З метою вивчення ступеня відповідності потребам користувачів інформації зі статистики споживчих цін Головне управління статистики у Вінницькій області проводить це анкетне опитування. Термін проведення анкетування з 9 вересня по 30 вересня 2014р. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надати (надіслати) заповнену анкету до відділу статистики цін ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.906, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 30 вересня 2014 року.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників діяльності товарних бірж

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо показників зовнішньої торгівлі послугами з рахуванням запровадження нової методології та класифікації зовнішньоекономічних послуг

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації з питань статистики сільськогосподарської діяльності домогосподарств у сільській місцевості та їх основних характеристик.

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації про рівень задоволення їхніх інформаційних потреб щодо показників зі статистики транспорту та зв’язку

вересень
2014р.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо розуміння статистичної методології та поліпшення співпраці з органами державної статистики

жовтень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування щодо розуміння користувачами статистичної методології та поліпшення співпраці з органами державної статистики. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 30 жовтня 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо висвітлення статистичних даних в засобах масової інформації

жовтень
2014р.

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування з метою визначення ступеня задоволення всіх категорій користувачів статистичними даними, які висвітлені в засобах масової інформації. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 30 жовтня 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації з метою вивчення ступеня відповідності потребам та очікуванням користувачів інформації, яка випускається Головним управлінням статистики у Вінницькій області і міститься у "Каталозі офіційних статистичних публікацій"

листопад
2014р.

Шановні користувачі статистичної інформації! З метою вивчення ступеня відповідності потребам та очікуванням користувачів інформації, яка випускається Головним управлінням статистики у Вінницькій області (далі – ГУС у Вінницькій області) і міститься у "Каталозі офіційних статистичних публікацій", ГУС у Вінницькій області проводить це анкетне опитування. Просимо Вас відповісти на запитання анкети, що додається, та надати свою оцінку змісту й інформаційному наповненню Каталогу, а також висловити свої пропозиції щодо тематики та обсягів статистичної інформації, необхідної для Вашої діяльності. Ваші рекомендації будуть прийняті до уваги і сприятимуть покращанню "Каталогу офіційних статистичних публікацій на 2015 рік". Оприлюднення довідки про результати проведеного анкетного опитування буде розміщено на веб-сайті Головного управління статистики у Вінницькій області (www.vn.ukrstat.gov.ua) в узагальненому вигляді. Звертаємо Вашу увагу, що індивідуальні відповіді користувачів статистичної інформації є конфіденційними. Будемо вдячні Вам за надану інформацію. Прохання не пропустити жодного запитання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 25 листопада 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів щодо використання статистичних публікацій бібліотечного фонду та визначення оцінки інформаційного забезпечення ГУС у Вінницькій області

листопад
2014р.

Шановні користувачі статистичної інформації! Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування користувачів щодо використання статистичних публікацій бібліотечного фонду та визначення оцінки інформаційного забезпечення ГУС у Вінницькій області. Прохання надати відповіді на усі питання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204, м. Вінниця, 21100, або електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 30 листопада 2014 року. У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою за телефоном: 52 57 79.

    Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Анкетне опитування користувачів статистичної інформації щодо потреби в статистичних даних  в розрізі міст та районів Вінницької області  представлених у збірнику  "Регіони Вінницької області"

листопад
2014р.

Шановні користувачі статистичної інформації!

Головне управління статистики у Вінницькій області проводить анкетне опитування користувачів щодо вивчення потреб у статистичній інформації та визначення міри задоволення інформаційно-аналітичними матеріалами, представленими у збірнику "Регіони Вінницької області".

Прохання надати відповіді на усі питання анкети та надіслати заповнену анкету до відділу поширення статистичної інформації та взаємодії з користувачами ГУС у Вінницькій області на поштову адресу: Хмельницьке шосе 15, кімн.204,  м. Вінниця, 21100, або електронну адресу:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , не пізніше 15 грудня 2014 року.

У разі виникнення труднощів із заповненням анкети Ви можете звернутися за допомогою по телефону: 52 57 79.

   Анкета

Повідомлення про результати проведення анкетного опитування

Обновлено 29.01.2018 12:09
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області