ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Фінансові результати діяльності великих та середніх підприємств області за 9 місяців 2018 року Печать
Прес-випуски 2018

За даними Головного  управління статистики у Вінницькій області за січень–вересень 2018р. підприємствами області (без урахування результатів діяльності підприємств сільськогосподарського виробництва, банків та бюджетних установ) отримано  прибуток   до оподаткування на суму 1556,2 млн.грн.  Прибуток одержали  майже 70,0% підприємств.   У порівнянні з відповідним періодом минулого року  сума прибутку  підприємств зросла на 25,4%, сума допущених збитків підприємств зменшилась на 15,5%, водночас, кількість прибуткових підприємств області зменшилась  на 4,7 в.п.

 

Частка прибуткових підприємств за видами економічної діяльності
(відсотків до загальної кількості  підприємств)


 

У порівнянні з відповідним періодом минулого року покращили свої фінансові результати підприємства більшості видів економічної діяльності. Зокрема, у будівництві прибуток прибуткових підприємств зріс на 6,5% та більш як втричі зменшились допущені збитки збиткових підприємств; в торгівлі отримано прибуток, тоді як за 9 місяців минулого року  підприємства торгівлі були збитковими; зріс прибуток підприємств інформатики та телекомунікацій, професійної, наукової та технічної діяльності, охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, зменшились збитки  підприємств транспорту та складування.

 

Перший заступник начальника                                                                                                                                 С.РИБАЛКО

Довідка за телефоном: (0432) 52 57 72 

Обновлено 27.11.2018 17:05
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області