ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Фінансові результати діяльності великих та середніх підприємств Вінницької області за I квартал Печать
Прес-випуски 2018

За даними Головного  управління статистики у Вінницькій області за I квартал 2018р. підприємствами області (без урахування результатів діяльності малих підприємств, банків та бюджетних установ) отримано  прибуток   до оподаткування на суму 758,8 млн.грн.  Прибуток одержали 64,7% підприємств на суму 1049,6 млн.грн, та 35,3% підприємств виявились збитковими  на суму 290,8 млн.грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року  сума прибутку  підприємств зросла в 1,5 рази, водночас, сума допущених збитків підприємств зменшилась на 14,4%, кількість збиткових підприємств зменшилась на 2,0в.п.  Підприємства більшості видів економічної діяльності, за винятком підприємств оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних  засобів і мотоциклів, підприємств, що здійснюють діяльність  операціями з нерухомим майном, діяльності у сфері адміністративного  та допоміжного  обслуговування, за підсумками діяльності у I кварталі 2018р. отримали прибуток до оподаткування.

Найбільший вплив на формування фінансового результату діяльності великих та середніх підприємств області мала діяльність промисловості, де отримано прибуток до оподаткування на 473,8 млн.грн, з яких 372,7 млн.грн отримано підприємствами переробної промисловості, 73,4 млн.грн – підприємствами постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.

 

Заступник   начальника                                                                                                                                        В.Б.Моісеєв

Довідка за телефоном: (0432) 52 57 72

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області