ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Діяльність підприємств торгівлі – до Дня працівника торгівлі Печать
Прес-випуски 2017

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області, майже 25% підприємств-юридичних осіб Вінниччини (понад 2000 підприємств) вказали  торгівлю основним видом діяльності. За розмірами підприємств 98%  відносяться до малих, з яких 87% – це мікропідприємства. Більше половини  торгівельних підприємств області займаються оптовою торгівлею (крім торгівлі автотранспортними засобами  та мотоциклами).

На підприємствах  торгівлі в області зайнято   понад 16 тис. осіб, що становить  більш як  11% від загальної кількості зайнятих працівників підприємств усіх видів економічної діяльності. В малому підприємництві (без врахування фізичних осіб-підприємців) торгівлею зайнято  майже 11 тис.осіб, з яких  більше 6 тис. осіб  займаються оптовою торгівлею.

На підприємства торгівлі припадає 20% загального обсягу реалізованої продукції (товарів, послуг) підприємств області. Майже 70% обсягу реалізації  в торгівлі дає мале підприємництво, в порівнянні з минулим роком його частка реалізації зросла на 24%.

 

Перший заступник начальника                                                                                                                                          С.В.Рибалко

 

Довідка за телефоном: (0432) 52 57 72

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області