ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан заборгованості з виплати заробітної плати працівникам області на 1 лютого 2017 року Печать
Прес-випуски 2017

Головне управління статистики у Вінницькій області повідомляє.

Сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств та організацій Вінницької області на 1 лютого  2017 року становила 12,6 млн.грн.

Із загальної суми боргу дещо більше п’ятої частина (22,1%) припадає на економічно активні підприємства, більше трьох четвертих (77,3%) – на підприємства-банкрути, частка економічно неактивних підприємств в обсязі заборгованості складає  0,6%.

У загальній сумі заборгованості України питома вага Вінницької області становила  0,7%.

Більше двох третин  (69,4%) невиплаченої заробітної плати припадає на промислові підприємства області. Серед решти підприємств найбільша частка боргу перед працівниками оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів (17,2%), будівництва (5,9%), складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту (4,8%).

Сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств на 1 лютого 2017 року становила 2,8 млн.грн. Своєчасно не розрахувались з працюючими 12 економічно активних підприємств та організацій області.

Кількість працівників економічно активних підприємств, які своєчасно не отримали заробітну плату, склала 0,6 тис. осіб або 0,2% від загальної кількості працюючих. Кожному з працівників, кому заробітна плата виплачується із затримкою, в середньому заборговано 4521 грн.

Про наявність заборгованості з виплати заробітної плати повідомило 21 підприємство-банкрут області, сума їх боргу на 1 лютого  2017 року становила 9,7 млн.грн.

На 1 лютого 2017 року відсутня заборгованість перед працівниками з виплати заробітної плати у 15 районах області (Гайсинському, Іллінецькому, Козятинському,  Крижопільському, Літинському, Немирівському, Оратівському, Піщанському, Погребищенському, Томашпільському, Тиврівському, Хмільницькому, Чернівецькому, Шаргородському, Ямпільському) та у м.Хмільнику.

 

Перший заступник начальника                                                                             С.В. Рибалко

Довідка за телефоном: (0432) 52 57 67

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області