ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Економічна активність населення Вінницької області Печать
Прес-випуски 2012

Чисельність зайнятого населення Вінницької області віком 15-70 років  у 1 півріччі 2012 року становила 695,0 тис. осіб.

Рівень безробіття економічно активного населення, визначений за методологією Міжнародної організації праці, зменшився з 10,1% до 8,9% (середній по Україні – 7,8%), у т. ч. населення працездатного віку – з 11,3% до 9,9% (середній по Україні – 8,4%).

Частина підприємств продовжує запроваджувати режим неповної зайнятості працівників. У 1 півріччі 2012р. кількість працівників, які знаходилися у відпустках без збереження заробітної плати складала 3,4 тис. осіб, або 1,1% середньооблікової кількості штатних працівників. Кількість працівників, які працювали в режимі скороченого робочого дня (тижня), становила 18,6 тис. осіб, або 6,0% середньооблікової  кількості штатних працівників.

Виходячи з обсягів виконаних робіт (послуг) і випуску продукції, рівень завантаження працівників у 1 півріччі 2012р. відповідно до встановленої тривалості робочого часу в цілому по економіці становив 95,1% штатної кількості.

 

Перший заступник начальника                                                                С.В. Рибалко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області