ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Робота промисловості області у І півріччі 2012 року Печать
Прес-випуски 2012

У промисловості за підсумками червня 2012р. індекс промислового виробництва проти попереднього місяця становив 101,5%.

Порівняно з червнем минулого року промислової продукції вироблено більше на 9,8%, а з відповідним періодом – на 9,3% (по Україні – на 0,4%). За темпами виробництва область серед регіонів України посідає 3 місце.

У червні  2012р. порівняно з травнем виробництво продукції у добувній та переробній промисловості зросло на 0,5%, у виробництві  електроенергії на – 3,8%.

Порівняно з січнем–червнем минулого року збільшено обсяги промислового виробництва на підприємствах добувної промисловості на 9,8%, у виробництві електроенергії – на 26,4%.

Зафіксовано зростання виробництва у переробній промисловості на 0,2%. Збільшено випуск продукції у виробництві харчових продуктів та напоїв на 8,6%, хімічній та нафтохімічній промисловості – на 4,4%, металургійному виробництві – 0,5%.

За січень–травень 2012р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 7555,5 млн.грн.

В структурі обсягів реалізованої промислової продукції  найбільша частка (68,4%) припадає на переробну промисловість, з неї 51,4% – на виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, 4,7% – на хімічну та нафтохімічну промисловість, 3,2% – на машинобудування. Підприємствами з виробництва та розподілення електроенергії, газу і води реалізується  29,7% продукції.

В обсязі реалізованої продукції добувної і переробної промисловості 71,2% займали товари широкого використання, 24,1% – сировинна продукція, 3,9% – продукція інвестиційного призначення, 0,8% – товари тривалого використання.

 

Начальник                                                                                                             С.Н.Ігнатов

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області