ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Діяльність малих підприємств м.Вінниці Печать
Прес-випуски 2012

Майже половина малих підприємств Вінницької області (49,4%) сконцентровані на території обласного центру, у розрахунку на 10 тис.осіб наявного населення м.Вінниці їх кількість у 2011р. становила 82 підприємства (проти 44 по області). Лише близько чверті малих підприємств міста спрямували свою діяльність на виробництво товарів, решта –  були зайняті у сфері послуг (причому більше третини усіх малих підприємств міста зайняті торгівельною діяльністю).

У 2011р. на малих підприємствах м.Вінниці було зайнято 22,3 тис.осіб з яких 21,7 тис.осіб наймані працівники. Малий бізнес забезпечив робочими місцями близько третини найманих працівників міста. Рівень зайнятості на малих підприємствах обласного центру становив 9,2% (до кількості населення у працездатному віці), що на 3,8 в.п. більше, ніж у цілому по області.

Малими підприємствами м.Вінниці у 2011р. реалізовано продукції (робіт, послуг) на 5311,5 млн.грн., що більше половини (52,8%) від загального обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) малими підприємствами області, та становить 26,3% у загальному обсязі реалізованої продукції (робіт, послуг) великих, середніх та малих підприємств обласного центру.

 

Заступник начальника                                                                       О.В. Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області