ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Будівельна діяльність підприємств області у січні–березні 2012 року Печать
Прес-випуски 2012

У січні–березні 2012р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 154,9 млн.грн., що у порівняних цінах становить 91,1% до обсягів будівництва у січні–березні попереднього року.

Частка Вінницької області у загальнодержавному обсязі будівельних робіт у січні–березні 2012р. становила 1,6%. За цим показником Вінниччина посіла п’ятнадцяте місце серед регіонів України.

У січні–березні 2012р. порівняно з відповідним періодом 2011р. скоротились обсяги будівельних робіт, виконані підприємствами з будівництва будівель і споруд на 8,4%, з установлення інженерного устатковання будівель та споруд – на 1,2%.

Водночас збільшили обсяги робіт підприємства, що здійснюють будівництво доріг, аеродромів та улаштування поверхні спортивних споруд (у 9,8 раза), підприємства, що займаються іншими будівельними роботами (на 2,9%).

Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 81,3% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 13,0% та 5,7% відповідно.

Будівельні підприємства м.Вінниці, якими виконано 81,7% загально-обласного обсягу робіт, скоротили їх проти січня–березня попереднього року на 9,1%.

Зросли обсяги будівництва у містах Хмільнику, Ладижині та Жмеринському, Липовецькому, Козятинському, Вінницькому, Бершадському, Тростянецькому, Томашпільському, Гайсинському, Іллінецькому районах.

Заступник начальника                                                               Ольга Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області