ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Про попередні фінансові результати діяльності підприємств за січень–грудень 2011 року Печать
Прес-випуски 2012

За попередніми даними за січень–грудень 2011р. підприємствами області (без врахування банків, установ, що утримуються за рахунок бюджету, та малих підприємств) отримано прибуток від звичайної діяльності до оподаткування на суму 1412,4 млн.грн. Прибуток одержали 70,2% підприємств на суму 2251,7 мільйонів гривень.

За підсумками діяльності дванадцяти місяців 2011р. сальдованих прибутків одержали підприємства сільського господарства, мисливства, лісового господарства (971,3 млн. грн.), промисловості (502,1 млн. грн.), транспорту та зв’язку (34,4 млн. грн.), будівельні організації (12,4 млн. грн.), підприємства, що займаються фінансовою діяльністю (2,8 млн. грн), охорони здоров’я та надання соціальної допомоги ( 1,9 млн. грн.), освіти (0,5 мільйонів гривень).

Водночас, за рахунок курсових різниць в зв’язку зі зміною курсу євро та зменшенням обсягів реалізації за січень–грудень 2011р. допущено збитки підприємствами торгівлі; ремонту автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку (79,5 млн. грн.), підприємствами, що здійснюють операції з нерухомим майном, оренди, інжинірингу та надання послуг підприємцям (28,3 мільйонів гривень).

Заступник начальника                                                                                       О.В. Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області