ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Продукти переробки овочів та плодів на зовнішньому ринку Печать
Прес-випуски 2011

Зовнішньоторговельний оборот продуктів переробки овочів та плодів у січні–вересні 2011р. становив 45 млн.дол. США, при чому обсяги експорту склали 42 млн.дол., а імпорту – лише 3 млн.дол.

Більше 75% експорту – це соки з плодів, поставки яких здійснювались до 13 країн світу. Найбільша їх кількість експортована до Російської Федерації (11 тис.т на 23 млн.дол.), Австрії (більше 2 тис.т на 5 млн.дол.) та Білорусі (1 тис.т на 2 млн.дол.).

Друге місце за обсягами поставок належить плодам консервованим. Їх поставлено за межі України більше 4 тис.т майже на 9 млн.дол. Найбільші поставки здійснені до Білорусі, Молдови, Російської Федерації та Казахстану. Серед товарів цієї групи домінують консервовані суниці і полуниці, вишні та черешні, абрикоси та персики.

Основою імпорту (майже 70%) теж є соки з плодів. Вони імпортуються з 12 країн. Найбільші надходження здійснені з Китаю, Нідерландів, Італії, Молдови, Бразілії та Австрії. Крім того, у іноземних резидентів закуповувались консервовані томати (Китай) ананаси (Філіппіни та Кенія), персики (Греція), інші плоди (Еквадор, Колумбія, Коста-Ріка) та варення, джеми, желе (Греція, Німеччина, Коста-Ріка та Індія).

Заступник начальника                                                          С.В. Рибалко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області