БЕЗОПЛАТНЕ ПОДАННЯ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ через КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Друк

Статистична інформація

Виробництво основних видів продукції тваринництва за категоріями господарств
у січні-лютому 2020 року


 

Січень-лютий 2020р.

У % до січня-лютого 2019р.

 Господарства усіх категорій

М'ясо (реалізація на забій сільськогосподарських тварин
у живій масі), тис.т

109,8

122,7

Молоко, тис.т

95,7

95,5

Яйця, млн.шт

129,5

111,0

Підприємства

М'ясо (реалізація на забій сільськогосподарських тварин
у живій масі), тис.т

99,1

125,1

Молоко, тис.т

33,5

102,8

Яйця, млн.шт

71,0

119,7

Господарства населення

М'ясо (реалізація на забій сільськогосподарських тварин
у живій масі), тис.т

10,7

103,9

Молоко, тис.т

62,2

92,0

Яйця, млн.шт

58,5

101,9

  • у січні 2020 року
    •  

      Січень 2020р.

      У % до січня 2019р.

       Господарства усіх категорій

      М'ясо (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі), тис.т

      56,3

      124,0

      Молоко, тис.т

      49,5

      97,8

      Яйця, млн.шт

      64,7

      114,1

      Підприємства

      М'ясо (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі), тис.т

      49,6

      128,2

      Молоко, тис.т

      17,1

      101,8

      Яйця, млн.шт

      38,7

      120,7

      Господарства населення

      М'ясо (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі), тис.т

      6,7

      100,0

      Молоко, тис.т

      32,4

      95,9

      Яйця, млн.шт

      26,0

      105,7

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області