БЕЗОПЛАТНЕ ПОДАННЯ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ через КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Друк

Внесення мінеральних та органічних добрив під урожай сільськогосподарських культур
у 2017 році

 

 

Обсяг внесених мінеральних добрив сільськогосподарськими підприємствами1

Частка удобреної площі, %

усього

на 1 га посівної площі

тис.ц

у % до

2016р.

кг

у % до

2016р.

2017р.

2016р.

Під посіви сільськогосподарських культур − усього

1626,8

115,4

139

115,8

94,1

94,2

   у тому числі під

 

 

 

 

 

 

   зернові та зернобобові культури (без кукурудзи)

539,9

96,6

144

112,5

94,1

96,1

     з них під пшеницю

444,7

98,8

160

117,6

97,7

97,0

   кукурудзу на зерно

458,7

132,6

158

109,7

96,5

97,8

   технічні культури

601,8

124,9

129

121,7

95,0

93,7

     з них під

 

 

 

 

 

 

     цукрові буряки (фабричні)

153,4

109,6

294

103,9

99,4

99,6

     соняшник

258,7

115,4

114

123,9

97,1

94,8

     ріпак

97,9

217,2

165

126,9

97,6

98,3

     сою

87,3

123,9

70

120,7

88,6

87,3

   картоплю

0,3

86,2

117

88,0

96,2

96,8

   овочі

0,2

179,6

79

179,5

89,4

78,1

 

 

 

Обсяг внесених органічних добрив сільськогосподарськими
підприємствами1

Частка удобреної площі, %

усього

на 1 га  посівної площі

тис.т

у % до

2016р.

т

у % до

2016р.

2017р.

2016р.

Під посіви сільськогосподарських культур – усього

511,7

322,8

0,4

400,0

1,9

2,3

   у тому числі під

 

 

 

 

 

 

   зернові та зернобобові культури (без кукурудзи)

42,3

153,3

0,1

100,0

0,9

1,1

     з них під пшеницю

26,7

108,0

0,1

100,0

0,8

1,0

   кукурудзу на зерно

249,2

639,8

0,9

450,0

3,4

4,4

   технічні культури

201,2

229,9

0,4

200,0

1,8

2,4

     з них під

 

 

 

 

 

 

     цукрові буряки (фабричні)

85,3

123,1

1,6

114,3

4,8

8,0

     соняшник

43,0

350,1

0,2

200,0

1,1

2,0

     ріпак

40,8

1556,2

0,7

700,0

4,7

4,1

     сою

23,0

695,1

0,2

0,6

0,4

   картоплю

2

2

2

2

2

2

   овочі

2

2

2

2

2

2

1 Крім сільськогосподарських підприємств, які не відповідають визначеним статистичною методологією критеріям.
2 Дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області