ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

Статистична інформація

Виробництво основних сільськогосподарських культур у 2016 році 

 

Культури зернові та зернобобові
(у початково оприбуткованій вазі)

Буряк цукровий фабричний

Соняшник
(у початково оприбуткованій вазі)

Картопля

Культури овочеві відкритого ґрунту

тис. ц

у % до відповід-
ної дати поперед-
нього року

тис. ц

у % до відповід-
ної дати поперед-
нього року

тис. ц

у % до відповід-
ної дати поперед-
нього року

тис. ц

у % до відповід-
ної дати поперед-
нього року

тис. ц

у % до відповід-
ної дати поперед-
нього року

Станом на 1 липня

34,5

26,6

553,4

100,7

220,6

117,6

Станом на 1 серпня

22087,4

114,6

5533,2

151,1

1626,1

118,7

Станом на 1 вересня

30534,9

129,6

973,9

107,8

79,9

15681,9

116,8

2682,9

114,1

Станом на 1 жовтня

35647,3

133,5

9204,2

205,8

6820,0

189,0

18470,3

100,6

3904,5

111,5

Станом на 1листопада

50518,5

135,5

17932,3

133,7

8210,6

161,8

18481,5

100,6

4638,7

106,1

За 2016 рік

55635,31

147,6

26385,7

128,3

8198,01

162,8

18485,5

100,6

4778,32

103,8

1 У вазі після доробки.
2
Овочі відкритого та закритого ґрунту.

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області