ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Промислове виробництво в Вінницькій області за січень–вересень 2013 року Печать
Прес-випуски 2013

Серед регіонів України Вінниччина займає одне із провідних місць щодо темпів промислового виробництва і за дев’ять місяців 2013 року посідає 3 місце. Індекс промислового виробництва за січень–вересень поточного року складає 113,1% (по Україні – 94,8%).

Зростання обсягів виробництва промислової продукції за січень–вересень 2013 року в порівнянні з відповідним періодом минулого року спостерігається в добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 10,4%, в переробній промисловості – на 12,5%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 15,1%.

В переробній промисловості пріоритетним напрямком, що має основний вплив на формування загального індексу промислового виробництва області є харчова промисловість, яка за січень–вересень 2013 року збільшила випуск продукції у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 16,5%. Зростання обсягів простежується у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – в 1,3 рази, у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – в 1,9 рази, у виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування – на 3,7%.

 

Заступник начальника                                                                                                 О.В.Шевченко

 

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 61

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області