ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Про фінансові результати діяльності підприємств області за січень–вересень 2012 року Печать
Прес-випуски 2012

За січень–вересень 2012р. великими та середніми підприємствами області (без врахування банків, установ, що утримуються за рахунок бюджету, підприємств сільськогосподарського виробництва) отримано прибуток до оподаткування на суму 167,0 млн.грн.  В порівнянні з відповідним періодом минулого року частка збиткових підприємств зменшилась на 1,8 в.п., а сума допущеного ними збитку зменшилась на 13,8 відсотків.

Найсуттєвіший вплив на  формування позитивного фінансового результату області  мала діяльність  промислових підприємств, якими за  дев’ять місяців  2012р.  отримано 182,5 млн.грн. прибутку до оподаткування, з них 181,1 млн.грн. прибутку одержано підприємствами переробної промисловості. В порівнянні з січнем–вереснем минулого року сума прибутку прибуткових підприємств в цій галузі збільшилась на 4,6% при зменшенні суми збитку збиткових підприємств на 3,6%. Три чверті суми прибутку, отриманого в переробній промисловості, одержали підприємства хімічної та нафтохімічної промисловості (70,0 млн.грн.) та підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (66,2 млн.грн). За 9 місяців 2012р. отримали позитивний фінансовий результат та значно покращили його в порівнянні з січнем–вереснем минулого року підприємства металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів (прибуток зріс вдвічі), машинобудування (прибуток зріс на 33,6 відсотку).

 

Заступник начальника                                                                                                 О.В.Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області