ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Діяльність підприємств автомобільного транспорту Печать
Прес-випуски 2011

Серед підприємств-юридичних осіб, які надають послуги автомобільного транспорту більше половини займаються автомобільними вантажними перевезеннями, близько 40% автотранспортних підприємств – регулярними та нерегулярними пасажирськими перевезеннями, решта – надають послуги таксі.

У 2010р. перевізниками області було реалізовано продукції (робіт, послуг) на суму 239,0 млн.грн. Зупинка різкого спаду обсягів вантажних перевезень, який спостерігався у 2009р. та зростання обсягів наданих послуг автомобільного регулярного та нерегулярного пасажирського транспорту, збільшили цей показник у порівнянні з минулим роком на 5,4%.

Одним найманим працівником підприємств автомобільного транспорту  виконано робіт та надано послуг на суму 73,3 тис.грн.

Більше 90% автотранспортних підприємств відносяться до суб’єктів малого підприємництва (без фізичних осіб-приватних підприємців), на яких працює дві третини осіб зайнятих автомобільними перевезеннями.

 

Заступник начальника                                                           О.В. Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області