ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан заборгованості з виплати заробітної плати працівникам області на 1 січня 2018 року Печать
Прес-випуски 2018

Головне управління статистики у Вінницькій області повідомляє.

Сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств та організацій Вінницької області на 1 січня 2018 року становила 11,8 млн.грн, яка у порівнянні до попереднього періоду (до 1 грудня 2017р.) зменшилась на 0,4 млн.грн.

На економічно активних підприємствах заборгованість склала 3,8 млн.грн. (32,7% від загальної суми заборгованості), на підприємствах-банкрутах – 7,8 млн.грн (66,6%), на економічно неактивних підприємствах – 0,1 млн.грн (0,7%).

У загальній сумі заборгованості України питома вага Вінницької області становила  0,5%.

Майже три чверті (71,1%) невиплаченої заробітної плати припадає на промислові підприємства області. Серед решти підприємств найбільша частка боргу перед працівниками  оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів (16,7%), будівництва (6,2%).

Сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств на 1 січня 2018 року становила 3,8 млн.грн, яка у порівнянні до попереднього періоду (до 1 грудня 2017р.) зменшилась на 0,3 млн.грн.

Своєчасно не розрахувались з працюючими 7 економічно активних підприємств та організацій області. Кількість працівників, які своєчасно не отримали заробітну плату, склала 0,4 тис. осіб або 0,2% від загальної кількості працюючих. Кожному з працівників, кому заробітна плата виплачується із затримкою, в середньому заборговано 9396 грн.

Про наявність заборгованості з виплати заробітної плати повідомили 19 підприємств-банкрутів області, сума їх боргу на 1 січня  2018 року становила 7,8 млн.грн.

На 1 січня 2018 року відсутня заборгованість перед працівниками з виплати заробітної плати у 18 районах області (Бершадському, Гайсинському, Іллінецькому, Козятинському,  Крижопільському, Липовецькому, Літинському, Мурованокуриловецькому,  Немирівському, Оратівському, Піщанському, Погребищенському, Теплицькому, Тиврівському, Томашпільському, Хмільницькому, Шаргородському, Ямпільському) та у містах: Козятині і Хмільнику.

 

Перший заступник начальника                                                                                                                      С.В. Рибалко

Довідка за телефоном: (0432) 52 57 67

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області