ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Структурні зміни роздрібного товарообороту області у І півріччі 2014 року Печать
Прес-випуски 2014

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області обсяг роздрібного товарообороту підприємств (юридичних осіб), які здійснювали діяльність з роздрібної торгівлі та забезпечення стравами та напоями в області, у І півріччі 2014р. становив  4446,1 млн.грн., що  на 1,2% менше в порівняних цінах рівня  І півріччя попереднього року.

У торгівлі продовольчими товарами приоритетна позиція продовжує залишатись за тютюновими виробами, алкогольними напоями, м’ясопродуктами та кондитерськими виробами. Незначною залишається частка продажу масла вершкового, картоплі, консервів плодово-ягідних, маргарину, борошна, виробів макаронних, що пояснюється тим, що більшість обсягів цих товарів реалізується на ринках.

Вагому частку в обсязі роздрібного товарообороту торгової мережі серед непродовольчих товарів займав продаж бензину, товарів фармацевтичних, автомобілів та автотоварів, вартість яких склала понад чверть усіх реалізованих споживчих товарів.

У роздрібній торговій мережі понад половину реалізованих товарів були вироблені на території України, у тому числі частка вітчизняних продовольчих товарів становила 91,1%, непродовольчих – 43,0%.

Через мережу ресторанного господарства було реалізовано товарів на 105,3 млн.грн., що склало 2,4% в загальному обсязі роздрібного товарообороту підприємств.

 

Перший заступник начальника                                                                              С.В.Рибалко

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 75

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області