Запрошуємо Вас до подання статистичної та фінансової звітності в електронному вигляді. ***** З 2013 року у статистичну діяльність впроваджено нову редакцію національного класифікатору України  ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності" (перекодування на КВЕД-2010 обов'язкове для всіх суб'єктів господарювання, детально див. розділ "До уваги респондентів") ***** У рубриці "До уваги респондентів"розміщено посилання на арифметичний та логічний контроль по формах ДДС які можуть надаватись в електронному вигляді.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Друк

Статистична інформація

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (1999-2016рр.)

    

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах
(в перерахунку в первинний продукт) в середньому за місяць у розрахунку на одну особу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- м’ясо і м’ясопродукти, кг

4,1

3,3

2,8

3,5

4,0

3,8

4,3

4,5

5,5

5,1

4,9

5,5

5,4

5,4

5,0

5,2

4,7

4,9

- молоко і молочні продукти, кг

18,6

15,9

16,3

19,7

19,0

21,0

26,5

25,4

24,8

24,8

21,8

21,8

20,6

21,5

21,5

20,3

20,9

19,4

- яйця, шт,

18

16

15

20

17

18

22

20

21

21

20

20

21

22

21

21

21

20

- риба і рибопродукти, кг

1,5

1,3

1,5

1,6

1,6

2,0

2,5

2,5

2,5

2,5

2,3

2,5

2,4

2,5

2,2

2,0

1,7

1,5

- цукор, кг

1,6

2,8

2,9

3,0

3,1

3,9

4,1

3,8

3,9

4,0

3,6

3,4

3,7

3,7

3,2

3,3

3,1

2,9

- олія та інші рослинні жири, кг

1,4

1,8

2,0

2,4

2,4

2,3

2,3

2,2

2,1

2,1

2,2

2,1

2,1

2,2

2,1

1,9

1,8

1,7

- картопля, кг

13,3

12,5

14,4

15,1

14,5

13,6

13,6

11,5

11,1

10,4

9,3

9,3

9,3

10,1

8,5

8,4

8,9

8,3

- овочі та баштанні, кг

10,7

9,5

9,1

10,3

9,6

9,1

10,5

10,2

10,7

9,9

11,0

10,1

10,9

11,5

9,9

9,6

9,0

9,3

- фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг

1,8

2,2

2,0

2,5

2,1

2,5

3,3

2,7

3,3

3,4

2,8

2,7

2,9

3,4

3,6

3,2

2,6

2,9

- хліб і хлібні продукти, кг

8,6

11,5

12,5

13,4

11,7

12,4

12,8

12,3

11,9

11,9

10,7

10,9

10,8

10,9

10,1

10,2

9,5

9,2

Останнє оновлення на Четвер, 10 серпня 2017, 08:44
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області