ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

До уваги Голів райдержадміністрацій, районних та міських рад

Головне управління статистики у Вінницькій області повідомляє, що надання інформації по витратах, пов’язаних із відрядженнями за кордон працівників органів державної влади та місцевого самоврядування за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів слід надавати до Головного управління статистики у Вінницькій області у вигляді статистичної звітності за формою № 9-ЗЕЗ «Звіт про експорт (імпорт) послуг», затвердженою Наказом Держстату України від 02.12.2013 № 367.

Дана інформація подається щоквартально (за кожен квартал окремо) не пізніше 10 числа після звітного періоду до Головного управління статистики у Вінницькій області за адресою: 21100, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,15, кімн.1005.

Звертаємо Вашу увагу, що існує можливість звітувати в електронному вигляді (інформація щодо електронного звітування розміщена на сайті Головного управління статистики у Вінницькій області в розділі «Електронна звітність».

Обновлено 24.03.2015 09:26
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області