Запрошуємо Вас до подання статистичної та фінансової звітності в електронному вигляді. ***** З 2013 року у статистичну діяльність впроваджено нову редакцію національного класифікатору України  ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності" (перекодування на КВЕД-2010 обов'язкове для всіх суб'єктів господарювання, детально див. розділ "До уваги респондентів") ***** У рубриці "До уваги респондентів"розміщено посилання на арифметичний та логічний контроль по формах ДДС які можуть надаватись в електронному вигляді.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Діяльність підприємств харчової промисловості – до Дня працівника харчової промисловості Друк
Прес-випуски 2017

Харчова промисловість залишається провідною  галуззю економіки  Вінниччини, діяльність підприємств якої  має найсуттєвіший вплив   на соціально-економічне становище  області. За даними Головного управління статистики у Вінницькій області  понад 20% промислових підприємств–юридичних осіб Вінниччини складають підприємства з виробництва харчових продуктів та напоїв. В харчовій промисловості  зайнято понад 20 тис.осіб, що становить більше  третини  зайнятих в промисловості області, а виробництвом  харчових  продуктів  та напоїв в 2016р. займалось майже 22 тис. осіб. Найбільша кількість працюючих  в галузі зосереджена на підприємствах з виробництва молочних продуктів, з виробництва інших харчових продуктів, м’ясній промисловості та на підприємствах з виробництва хліба, хлібобулочних і борошняних виробів.

На підприємства харчової промисловості припадає більше 70% обсягу  реалізованої промислової продукції області – за 2016р. підприємствами галузі  (з урахуванням малих підприємств) реалізовано 37561,8 млн.грн промислової продукції, що на чверть більше в порівнянні  з попереднім роком.

За розмірами підприємств,  в галузі  понад 80% складають малі підприємства, з яких майже  три чверті становлять мікропідприємства. Більш як 10% працівників  харчової промисловості зайнято в малому підприємництві (крім фізичних осіб-підприємців).

 

Перший заступник начальника                                                                                                                                 С.В.Рибалко
Довідка за телефоном: (0432) 52 57 72

Останнє оновлення на Четвер, 19 жовтня 2017, 10:57
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області